Ακαδημίες Ηρακλή Λάρισας 2018-19

Ένα σωστό σωματείο χτίζεται από κάτω προς τα πάνω όπως ένα σπίτι.

 

Με γερά θεμέλια είναι ικανό να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε δυσκολία του παρουσιαστεί.

Ο Ηρακλής Λάρισας, αναγνωρίζει το τεράστιο χρέος του απέναντι στο άθλημα του ποδοσφαίρου, γιαυτό έχει δώσει την μέγιστη βαρύτητα στις ακαδημίες του και στον τρόπο διαπαιδαγώγησης των μικρών παιδιών. Η παιδεία, η άθληση και η διασκέδαση είναι τρία στοιχεία που πρέπει να στελεχώνουν τα νέα παιδιά σήμερα. Η εξέλιξη των νέων ποδοσφαιριστών αποτελεί το κύριο μέλημα του σωματείου και η προώθηση τους, σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Οι προπονητές μας

Ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε φέτος την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Χατζηλιάδη.

Ο νεαρός τεχνικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα της Ανθούπολης, ενώ αγωνίστηκε και στις Νέες Καρυές (Δ Εθνική), Ηρακλή Χάλκης (Γ΄ Εθνική), Φαρκαδόνα, Μετέωρα και Δήμητρα Γιάννουλης.

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος πτυχίου προπονητή UEFA B. Ο 35χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα Βούναινα, όπου και πήρε το πρωτάθλημα στην Β τοπική κατηγορία, ακολούθησαν τα Σέλλανα, όπου και βγήκε πρωταθλητής στην Α τοπική κατηγορία και τον τελευταίο 1,5 χρόνο ήταν προπονητής στον Σμόλικα Φαλάνης, τον οποίο και οδήγησε φέτος στα πλει οφ.

Χρήστος Χατζηλιάδης

Θάνος Τριανταφυλλόπουλος

Ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA C και έχει παρακολουθήσει το Smartfootball Course Level 1, όπου κρίθηκε ικανός για να παρακολουθήσει το Course Level 2 του χρόνου στην Ισπανία, διακρίθηκαν με τους δυό μικρούς μας αθλητές τον Οδυσσέα Μάρκο και τον Νίκο Ζντούπη (διαβάστε παρακάτω). Πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνισθεί σε πολλές ομάδες του νομού μεταξύ των οποίων το Αργυροπούλι, η Μελιβοία, η Νίκαια, ο Απόλλων Λάρισας και ο Ηρακλής Λάρισας.

Ως προπονητής από το 2008 -2012,  ήταν υπεύθυνος της ακαδημίας του Παναγροτικού Νίκαιας ενώ τα τελευταία 5 χρόνια (2012-2017) ήταν προπονητής αγωνιστικών  τμημάτων της Ακαδημίας Olympic με την οποία πανηγύρισε και το τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία  του προπαιδικού το 2016.

Ο Περικλής Κουτσοπάγος είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και με μεγάλη εργασιακή εμπειρία σε τμήματα υποδομών.

Ξεκίνησε το 2006 ως προπονητής των ακαδημιών της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Από το 2008 – 2014 ήταν προπονητής των ακαδημιών του Δήμου Λάρισας.

Από το 2014 – 2017 ήταν προπονητής της ακαδημίας OLYMPIC FC.

Περικλής Κουτσοπάγος

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε φέτος, την προσθήκη στο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας του 37χρονου προπονητή Γιάννη Τσαλάγγα.

 

Ο Γιάννης Τσαλάγγας ως παίχτης έχει αγωνισθεί στην ΑΕ Κιλλελέρ, στον Ηρακλή Χάλκης, στην Θύελλα και στο Παραδείσι Ρόδου.

Γιάννης Τσαλάγγας

Η Ακαδημία του Ηρακλή Λάρισας ανακοίνωσε επίσης φέτος, την δημιουργία σχολής τερματοφυλάκων, η οποία θα λειτουργήσει την νέα χρονιά στις εγκαταστάσεις ‘’ΑΛΑΝΑ’’ με τον προπονητή τερματοφυλάκων Ευρυπίδη Βακουφτσή.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μαχητή Τερψιθέας, Αετό Αμυγδαλέας, Δόξα Βλαχογιαννίου, Ηρακλή Λάρισας, Αχιλλέα Φαρσάλων ενώ ήταν προπονητής τερματοφυλάκων σε αρκετές ακαδημίες, στον Αχιλλέα Φαρσάλων και στην ΑΕΛ.

Το πρόγραμμα της Σχολής Τερματοφυλάκων θα απευθύνεται σε όλους τους τερματοφύλακες της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας, αλλά και σε αθλητές – τερματοφύλακες άλλων ομάδων οι οποίοι θα θέλανε μέσα από εξατομικευμένες προπονήσεις να βελτιωθούν.

Ευρυπίδης Βακουφτσής

Ο Γιάννης Χρηστίδης είναι σπουδαστής ΙΕΚ Προπονητικής και Personal Trainer. Έχει παρακολουθήσει το Smartfootball Course Level 1, όπου κρίθηκε ικανός για να παρακολουθήσει το Course Level 2 του χρόνου στην Ισπανία, διακρίθηκαν με τους δυό μικρούς μας αθλητές τον Οδυσσέα Μάρκο και τον Νίκο Ζντούπη (διαβάστε παρακάτω). Ξεκίνησε την καριέρα του στην προπονητική απο τις ακαδημίες του Ηρακλή Λάρισας. Η διοίκηση τον εμπιστεύεται απόλυτα για την άψογη και αποτελεσματική δουλειά που κάνει με τους μικρούς.

Γιάννης Χρηστίδης

Ο Θάνος Ντιντής είναι σπουδαστής ΙΕΚ Φυσικοθεραπείας και προπονεί τα bambini μας. Ξεκίνησε και αυτός την καριέρα του στην προπονητική από τις ακαδημίες του Ηρακλή Λάρισας. 

Θάνος Ντιντής

Έναρξη συνεργασίας του Ηρακλή Λάρισας με την Sport Experte!

 Η Ακαδημία του Ηρακλή Λάρισας, ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας για την Λάρισα με την γερμανική εταιρεία συμβούλων εξέλιξης και μάνατζεμεντ ποδοσφαίρου SPORT  EXPERTE.   

Η συνεργασία αυτή γίνεται στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας και στόχο έχει την βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών, προς τους ποδοσφαιριστές της  ακαδημίας μας. 


H  SPORT EXPERTE έχει την έδρα της στο  Heilbronn  της Γερμανίας και αποτελεί  FIFA – UEFA Agent στην παροχή υπηρεσιών μανατζμεντ σε ποδοσφαιριστές. 

Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Δημήτρη Πετκάκη, παλιό ποδοσφαιριστή σε πολλές ομάδες της Ελλάδας.


Οι ιθύνοντες και συνεργάτες της Sport Experte:

  • Πρόεδρος Εταιρίας: Oliver Wölki 200 συμμετοχές και 27 με Ντάρμσταντ, Μανχάιμ, Ουλμ, Σβέρτζιγκεν και Έπιγκεν αγωνιζόμενος ως μέσος.

  • Τάσος Μαραγκιοζίδης: Ο ομογενής ατζέντης που ζει και εργάζεται στη Γερμανία και θεωρείται από τους πλέον έμπειρους στο χώρο.

  • Δημήτρης Πετκάκης: Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, κάτοχος διπλώματος UEFA A και μάνατζερ ποδοσφαιριστών πλέον, έχει διαγράψει μια μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα σε ΑΕ Αμπελοκήπων,Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Καβάλα, Πανιώνιο, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό κ.α. ενώ δραστηριοποιείται ήδη στις Ακαδημίες στην Ημαθία. 

  • Γιούργκεν Κόλερ: Ο 52χρονος πλέον συνεργάτης της Sport Experte, έχει μια τεράστια ευρωπαϊκή καριέρα, με τίτλους και διακρίσεις τόσο σε συλλογικό όσο και εθνικό επίπεδο. Έχει καταγράψει πάνω από 500 συμμετοχές με Κολωνία, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους και Ντόρτμουντ ενώ έχει 105 παρουσίες στην Εθνική Γερμανίας.


Παίκτες που ανήκουν στη Sport ExperteSebastian Hertner:


– Aue, Philip Förster – Sandhausen, Benedict do Santos – VfB StuttgartAdrian Popa – FC Reading, Lucas Romero – EC Cruzeiro, Patric Lalau – Atletico MineiroJean Ndecky – Fortuna Düsseldorf, Lasana Faye – Vitesse Arnheim, Hamza Barry – Hajduk SplitAndrei Artean – Timisoara, Srdjan Stanic – Zrinski Mostar, Petre Ivanovici – FC VoluntariAlf Minzel – Wehen Wiesbaden, Sandro Loechelt – Mainz 05, Niko Dobros – Dudelingen,Hajdar Shala – Bayer Leverkusen, Nicola Jürgens – Kickers Offenbach, Γιάννης Μυστακίδης – ΠΑΟΚ(δαν. Ατρόμητο), Δημήτρης Γιαννούλης – ΠΑΟΚ (δαν. Ατρόμητο), Παναγιώτης Κυνηγόπουλος – Παναχαϊκή (πριν Σεντ Τρούιντεν)Και πολλά νέα παιδιά, ηλικίας 15-18 ετών που παίζουν σε Hoffenheim, Karlsruhe, Stuttgart, Kaiserslautern, Mainz, Sandhausen και MannheimΕνώ αρκετοί είναι οι Έλληνες που έχουν δοκιμαστεί από Γερμανικούς συλλόγους.

Προπονητές που ανήκουν στη Sport Experte:

Domenico Tedesco, Jürgen Kohler Uli Forte και FC Zürich, Kenan Kocak – SV Sandhausen, Αργύρης Γιαννίκης – Rot Weiss Essen, Pavel Dotschev – Hansa Rostock, Daniel Paulus – Eintracht TrierWilly Sagnol – Co-Trainer Bayern Monaxo

  • Facebook App Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram App Icon

© 2016 by ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.