Πρώτη νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας! (athleticlarissa.gr)

September 24, 2017

 

 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την Κυριακή (24/9) ο Ηρακλής Λάρισας κερδίζοντας με σκορ 2-4 την Δόξα Βλαχογιαννίου. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν ο Ζαφειρίου με πέναλτι στο 15’, στο 20’ χαμένο πέναλτι για το Βλαχογιάννι από τον Μπαντή Γ. αφού το απέκρουσε ο Αναστασίου, στο 39’ ο Ζαφειρίου με πέναλτι το 0-2. Στο 43’ ο Γιαννακόπουλος από κόρνερ το 0-3, στο 65’ έγινε το 1-3 από τον Φακίτσα Σ. με ωραίο σουτ, στο 70’ ο Μόσχος με σουτ έκανε το 1-4 και στο 80’ έγινε το τελικό 2-4 από τον Γκάμπα με κεφαλιά.

 

Όπως δήλωσε στο athleticlarissa.gr ο τεχνικός του Ηρακλή κ. Γιάννης Τσακμακίδης, η ομάδα του ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο που πέτυχε και τρία τέρματα, στο δεύτερο όμως χαλάρωσε και δέχθηκε δύο γκολ από το Βλαχογιάννι.

 

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μπουζούκας (77’ Μωϊσίδης, Μάρκου, Πάτσης (77’ Λάκης), Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (66’ Γαλάτος), Γκάμπας, Φακίτσας Σ., Μπαντής Γ., Θανασούλης (66’ Καλογιάννης).

 

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης, Γιαννακόπουλος, Μόσχος (80’ Ψωμολιάς), Μπάμης, Κουσιάς (68’ Παπαγιαννούλης), Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου, Αποστόλου (46’ Φώτος), Νάστας.

 

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram App Icon

© 2016 by ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.