top of page

«Περίπατο» στη Ραχούλα για τον Ηρακλή Λάρισας! (athleticlarissa.gr)

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Ηρακλής Λάρισας το Σάββατο (17/9) για την 2η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα της Νεάπολης κάνει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα και δείχνει ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ. Το ματς διεξήχθη με έντονη ζέστη, αλλά σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Με… «σβηστές μηχανές» κέρδισε στη Ραχούλα την τοπική ομάδα με σκορ 0-5. Ένα αποτέλεσμα που δεν χωράει και ιδιαίτερους σχολιασμούς, με τους παίκτες του Γιάννη Τσακμακίδη να είναι ανώτεροι σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και να «καθαρίζουν» από νωρίς το τρίποντο.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Λιανού με δεύτερη κίτρινη στο 69’. Η Ραχούλα είχε μία καλή στιγμή στο 80’ με το δοκάρι του Σταμπολάκη και άλλες δύο φορές ο Νάστας είδε την μπάλα να «γλύφει» το δοκάρι αλλά έως εκεί…

Στο 8’ ο Γκιουρσάνης από πλάγια έδωσε στον Αποστόλου και αυτός από κοντά έκανε το 0-1. Τρία λεπτά μετά ο Ζαφειρίου έκανε τη σέντρα – σουτ με τον τερματοφύλακα της Ραχούλας να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 12’ ο Ζαφειρίου με πέναλτι έκανε το 0-2, από χέρι του Σκάκου. Επτά λεπτά μετά Μπάμης και Ψωμολιάς έχασαν διπλή ευκαιρία για τον Ηρακλή.

Στο 26’ ο Ζαφειρίου έκανε το σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 28’ ήταν η σειρά του πολύ καλού Φορτομάρη να κάνει το 0-3 με εύκολο τρόπο (κοντινό σουτ).

Έξι λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Αποστόλου με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-4, με την φάση να ξεκινάει από κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα της Ραχούλας. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Αποστόλου στο 68’ με σουτ.

Δόξα Ραχούλας (Χρήστος Γραβάνης): Αθανασόπουλος, Σταμουλάκης, Θεοχαρούλης, Τέγος, Σκάκος (46’ Βλησσαρούλης), Καραγκιόζης, Τσέλιγκας, Γκόγκουρας (46’ Αθανασούλης), Αργυρακούλης, Νάστας, Τζήμουλας (63’ Σταμπολάκης).

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πάτσης, Φορτομάρη, Ψωμολιάς, Καλπίας, Μπάμης, Σουλτούκης (72’ Φώτος), Μολάς, Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου (61’ Λιανός), Αποστόλου (76’ Κυρίτσης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Καρακώστας, Δεληγιάννη

Όλο το φωτογραφικό ρεπορτάζ στο http://athleticlarissa.gr/viewarticle/74616/true/peripato-sti-raxoula-gia-ton-irakli-larisas

bottom of page