top of page

Ο Ηρακλής Λάρισας δυναμώνει διοικητικά (athleticlarissa.gr)



Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει την είσοδο στο Δ.Σ. του σωματείου, δύο εξαίρετων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ηρακλή και επιτυχημένων επαγγελματιών της Λάρισας. Ο λόγος για τον Διευθυντή της Interamerican στη Λάρισα Ko Δημήτρη Βουτσιλά και για τον πρώην αντιπρόεδρο και σημερινό μέλος του Δ.Σ. της ΘΕΣΓΑΛΑ Κο Ιωάννη Δραγατσίκη. O Κος Βουτσιλάς αναλαμβάνει το ευαίσθητο κομμάτι των Δημοσίων Σχέσεων-Marketing και Scouting του Ηρακλή και ο Κος Δραγατσίκης αναλαμβάνει τη διοικητική ευθύνη των ακαδημιών του Ηρακλή. Οι ανωτέρω αλλαγές θα επικυρωθούν επίσημα στην εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί την 5η Οκτωβρίου 2017 σε τόπο κι ώρα που ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.



Ποδοσφαιρικά ο Δημήτρης ξεκίνησε από τον Ηρακλή Λάρισας στον οποίο αγωνίστηκε για 7 χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Υπήρξε πρωταθλητής με την μικρή ΕΠΣΝΛ και 1ος σκόρερ στην Εθνική Ενόπλων στο πρωτάθλημα 1994. Ακολούθως μεταγράφηκε στον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου ενώ αγωνίστηκε στον Φωστήρα, Χαλκίδα, Βύζα, Ποσειδών Ν.Πόρων κλπ.



Ο Δημήτρης Βουτσιλάς επαγγελματικά είναι καταξιωμένος στον χώρο των ασφαλειών, είναι Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και από το 2011 συντονίζει το Γραφείο Λάρισας της Interamerican. Το Γραφείο ξεκίνησε το 2009. Σήμερα διαθέτει 20 Ασφαλιστικούς Συμβούλους και 1 Unit Manager. Το Γραφείο έχει παρουσία και σε άλλα 8 σημεία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Φάρσαλα, στο Λιτόχωρο Πιερίας, στις Σοφάδες Καρδίτσας, στη Σκοτίνα Πιερίας, στην Κατερίνη, στο Σβορώνο Πιερίας, στην Ελασσόνα και στον Τύρναβο.



Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση στην Λάρισα. Ξεκίνησε ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος το 1999. Παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία πιστοποιημένα σεμινάρια πάνω σε ασφαλιστικές γνώσεις στο LUTCF. Παρακολούθησε πιστοποιημένα σεμινάρια στο HELLENIC AMERICAN UNION. Το 2002 βραβεύτηκε στο LIMRA INTERNATIONAL, INC.



Ο Γιάννης ξεκίνησε ποδοσφαιρικά από την γενέτειρα του Δόξα Βλαχογιαννίου, στον Ολοσσών από όπου και μεταγράφηκε στον Ηρακλή Λάρισας με τον οποίο αγωνίστηκε για 7 χρόνια (1992-1999) παίζοντας στην Δ Εθνική. Έχει αγωνισθεί επίσης στον Π.Ο.Ε., στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, Α.Ε.Τυρνάβου και έκλεισε την καριέρα του στην Δόξα Βλαχογιαννίου. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B.



Έχει πτυχίο ζωικής παραγωγής ΤΕΙ και πτυχίο ΙΕΚ Δασικής. Μαζί με τον αδελφό του διατηρούν αγελαδοτροφικη εκμετάλλευση γαλακτοπαραγωγης. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος ελληνικού οργανισμού γάλακτος και κρέατος, αντιπρόεδρος του συνδέσμου αγελαδοτροφων Ελλάδος, Επίσης πρώην αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης Δήμου Ελασσόνας. Τέλος ήταν αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΘΕΣΓΑΛΑ από το 2010-2012 και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. της.

bottom of page