top of page

Νίκη για Ηρακλή, 1-0 τον Δαμασιακό των απουσιών!




Πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε σήμερα (13/1) ο Ηρακλής Λάρισας με αντίπαλο τον Δαμασιακό εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.


Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη πέτυχε ένα τέρμα λίγο πριν το πρώτο ημίχρονο το οποίο ήταν αρκετό για να φτάσει στη νίκη που την διατήρησε στην πρώτη θέση με 37 βαθμούς, ενώ είχε και δοκάρι, απέναντι σε έναν Δαμασιακό που προσπάθησε για ένα θετικό αποτέλεσμα όμως δεν τα κατάφερε έχοντας όμως για ακόμα ένα ματς σημαντικές απουσίες.


Πρώτη καλή στιγμή ήταν για την ομάδα του Νίκου Χρόνη με τον Λώλα να αστοχεί στο 25' σε τετ-α-τετ, ενώ στο 40' ο Αποστόλου με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Χρηστίδη τρία λεπτά αργότερα με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.


Στην επανάληψη ο Μόσχος είχε δοκάρι στο 70' σε κεφαλιά για να κάνει το 0-2, ενώ στο 75' ο Δαμασιακός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Σουγλή, σε φάση που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γιαννακόπουλος. Ο Ηρακλής είχε επίσης δυο χαμένες ευκαιρίες με τους Χρηστίδη και Αποστόλου, ενώ στο 80' ακυρώθηκε γκολ ως off-side.


Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Γιαννακόπουλος, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Μόσχος, Μπάμης, Κοντοθανάσης, Χρηστίδης (75' Φώτος), Νάστας (85' Σπανός), Ζαφειρίου, Αποστόλου (90' Δραγατσίκης).


Πηγή : http://athleticlarissa.gr/viewarticle/97510/true/niki-gia-irakli-1-0-ton-damasiako-twn-apousiwn

bottom of page