top of page

Ηρακλής Λάρισας : Πολλά γκολ και ωραίο θέαμα!

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ηρακλής Λάρισας. Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη επικράτησε εύκολα της Δόξας Αργυροπουλίου με σκορ 4-0 και τερμάτισε στην 2η θέση. Από εδώ και πέρα το μυαλό όλων στην ομάδα στρέφεται στα πλέι οφ, εκεί όπου θα κριθεί η άνοδος στην Γ’ Εθνική.



Του Χρήστου Γκατζούλη


Το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τον Ηρακλή να σημειώνει δύο τέρματα και να παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σημείωσαν άλλα δύο τέρματα και εκτός των τεσσάρων γκολ έδειξαν πως είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Πρώτη καλή φάση στο 5’ με τον Μπάμη να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα της Δόξας να διώχνει τη μπάλα.


Στο 20’ γύρισμα από αριστερά του Φορτομάρη στον Γκιουρσάνη με τον τελευταίο με ιδανικό τελείωμα να κάνει το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Αποστόλου με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.



Στο 32’ γύρισμα του Αποστόλου στον Γκιουρσάνη, ο τελευταίος απέναντι από τον τερματοφύλακα έκανε το σουτ η μπάλα πάνω από την εστία. Έξι λεπτά μετά ο Γκιουρσάνης βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ, έκανε το σουτ αλλά έδιωξε σωτήρια τον κίνδυνο.


Στο 48’ ωραία ενέργεια του Αποστόλου, ο Ζαφειρίου με ιδανικό τελείωμα έκανε το 3-0. Στο 64’ σημειώθηκε το τελικό 4-0. Ο Πατσής έκανε τη σέντρα – σουτ και ο Αποστόλου με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Στο 87’ το Αργυροπούλι είχε μια καλή στιγμή με τον Κακαζούκη να εκτελεί το φάουλ και τον Αναστασίου να διώχνει σε κόρνερ.



Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης, Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Μπάμης, Γκιουρσάνης (67’ Πίρε), Κοντοθανάσης, Νάστας (71’ Χριστίδης), Ζαφειρίου (81’ Φουρίκης), Αποστόλου (76’ Φώτος).



Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσεβάνος (74’ λ.τ. Δαούλας), Ζάχος, Κακαζούκης (89’ Βογιατζής), Περήφανος, Καφφές, Σαϊτης, Μπαχτσεβάνος, Τσιάγκος (74’ Φορτούνα), Καραγκούνης, Ταρταμπούκας, Ραμάϊ (85’ Ματθαίου).


Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Γκάγκας, Μάνος.


πηγή : athleticlarissa.gr

bottom of page