top of page

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ


Ο Ηρακλής Λάρισας όπως πάντα συνηθίζει τοποθετείται ξεκάθαρα και δημόσια για όλα τα θέματα που τον αφορούν είτε αυτά αρέσουν σε κάποιους είτε όχι. Έτσι έπραξε και κατά την διάρκεια των εκλογών στην Super League 2 και δεν κρύφτηκε πίσω από το παραβάν της μυστικής ψηφοφορίας. Τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Κου Ρουκάκη γιατί θεωρούσε ότι αυτό θα ήταν για το καλό της κατηγορίας και της οικονομικής ανάτασης των ομάδων. Μετά την εκλογή του Κου Μαρτσούκου έχουμε γίνει μάρτυρες ενός ανηλεούς πολέμου από όλους για να μας τιμωρήσουν για αυτή την επιλογή μας.


Το Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας θέλει να ‘’ευχαριστήσει’’ όλους όσους μας δείχνουν πλέον ξεκάθαρα τις προθέσεις τους και το μόνο που δεν μας έχουν πει ευθέως είναι ‘’ότι θα πέσετε γιατί έτσι γουστάρουμε’’.


Το Σάββατο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με την ομάδα του ΠΑΟΚ Β αυτό επιβεβαιώθηκε στον μέγιστο βαθμό. Η διαιτητική τριπλέτα και ειδικά ο διαιτητής Κατσικογιάννης και ο 1ος βοηθός Νάστος έδωσαν πραγματικό ρεσιτάλ. Ένας διαιτητής που σε όλο το παιχνίδι μιλούσε υποτιμητικά και με ύφος ‘’καρδιναλίου’’ στους παίκτες του Ηρακλή και μοίραζε τις κίτρινες σαν στραγάλια (7 κίτρινες και 1 κόκκινη) με σκοπό να τους εκνευρίσει ενώ ταυτόχρονα χάιδευε τους αντιπάλους. Αδυνατούμε να γράψουμε με λεπτομέρειες όλα τα λάθη τους -θα θέλαμε σελίδες -.


Επιγραμματικά:

- χάρισε το λιγότερο 3 κίτρινες στον Ouedraogo ο οποίος είχε βάλει από την αρχή σημάδι τον Lucas Garcia και τον κλάδευε συνέχεια

- πέναλτυ στην κεφαλιά του Γκαλίτσιου ο οποίος σπρώχνεται από πίσω την ώρα που είναι έτοιμος να σκοράρει και ενώ το σκορ είναι 0-0

- φάουλ πάνω στον Lucas Garcia που δεν σφυρίζεται και από εκεί προέρχεται η ισοφάριση του ΠΑΟΚ

- οφσάιντ το 2ο γκολ με τον επόπτη Νάστο να σηκώνει αρχικά την σημαία και μετά να την κατεβάζει, οι παίκτες του Ηρακλή να σταματούν και ο Τζίμας να σημειώνει το 1-2

- 4 κόκκινες στον πάγκο του Ηρακλή


Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να οδηγηθούμε σε μια ήττα αντί για μια περήφανη νίκη εναντίον ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, που ευχόμαστε να παίξει με το ίδιο πάθος όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος για να μην δικαιωθούν οι ομάδες που υποστηρίζουν ότι οι ομάδες Β των μεγάλων ΠΑΕ μπορούν να διαμορφώσουν την βαθμολογία των ομίλων.


Ως Ηρακλής Λάρισας καταδικάζουμε το μεμονωμένο περιστατικό με τον εθελοντή τραυματιοφορέα του γηπέδου και τον επόπτη Νάστο το οποίο διογκώθηκε τόσο όσο χρειάζεται για να μην σταθεί κανείς στα διαιτητικά λάθη. Ως άπειροι πέσαμε στην παγίδα τους.


Ο Ηρακλής Λάρισας στα 3 χρόνια της Γ Εθνικής και στον 1 χρόνο της Super League 2, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα δικαιοδοτικά όργανα της διοργανώτριας ή της ΕΠΟ για κακή φιλοξενία στο γήπεδο του ενώ αντίθετα πολλές φορές έχει εισπράξει τα συγχαρητήρια όλων και για την φιλοξενία αλλά και για τις εγκαταστάσεις στις οποίες αγωνίζεται.


Για τo Δ.Σ. της

ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ



bottom of page