top of page

Μονόδρομος η άνοδος και με ιδιαίτερη βαρύτητα στην Ακαδημία!


Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Για τον Ηρακλή Λάρισας η περσινή χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να «χάσει» την κατηγορία παρά το γεγονός πως έκανε πορεία πρωταθλητισμού στον β΄γύρο αλλά φέτος η χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και συγκεκριμένους στόχους.

Στόχοι που έχουν να κάνουν πρωτίστως με την άνοδο της ομάδας στη μεγάλη τοπική κατηγορία αποτελώντας μονόδρομο και κατά δεύτερο λόγο οι ιθύνοντες του ιστορικού Ηρακλή θα ρίξουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής, έτσι ώστε σε βάθος χρόνου οι «κυανόλευκοι» να στηρίζονται στα δικά τους παιδιά. Για τον λόγο αυτό άλλωστε το λαρισινό συγκρότημα απέκτησε και δικές του ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εκεί όπου θα γίνει το «χτίσιμο» από ανθρώπους όπως ο πρόεδρος Λάμπρος Ιωακείμ και ο προπονητής Γιάννης Τσακμακίδης (μαζί με τον στενό του συνεργάτη Μανώλη Μπατσαρά) που έχουν μεράκι, αγάπη αλλά και φιλοδοξίες να παρουσιάσουν κάτι καλό…

Τα νέα πρόσωπα…

Εντυπωσιακά κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι η λαρισινή ομάδα καθώς απέκτησε δέκα παίκτες και πιο συγκεκριμένα τους:

Λιανό, Πατσή (Σμόλικας), Μολά, Μαγαζιώτη, Γκιουρσάνη (Νέα Πολιτεία), Σουλτούκη (Ελευθεραί), Καλπίας (Μακρυχώρι), Παπακώστα Αθ. (Παναγροτικός), Κυριάκης (Νέα Πολιτεία) και Ντιντής (Ακαδημία Γ. Πλίτση).

Τι δήλωσαν…

ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ

(Πρόεδρος): «Η καινούρια χρονιά ευελπιστούμε να συνοδευτεί με την πολυπόθητη άνοδο κα για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε στην διατήρηση του βασικού κορμού ως έχει σε μεγάλο βαθμό αλλά και σε μια σειρά από σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις.

Το προπονητικό τιμ παρέμεινε το ίδιο και φιλοσοφία της διοίκησης είναι να παρέχουμε στους παίκτες την διοικητική ηρεμία που χρειάζεται προκειμένου να επικεντρωθούν στον στόχος της ανόδου.

Η χρονιά που ξεκίνησε για εμάς τελείωσε άδοξα τον Ιανουάριο που αναλάβαμε τις τύχες παρά το γεγονός πως κάναμε πρωταθλητισμό στον β΄γύρο και πλέον θέλουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα.

Και δεύτερος βασικός μας στόχος είναι να οργανώσουμε τις ακαδημίες και με αφορμή αυτό προχωρήσαμε στη δημιουργία ιδιόκτητων γηπέδων και πιστεύουμε πως το μέλλον του Ηρακλή θα είναι οι Ακαδημίες του και σε βάθος χρόνου θα επανδρώνεται από δικά του παιδιά. Και φυσικά και η ΑΕΛ να έχει όφελος από όλη αυτή την προσπάθεια».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ

(Προπονητής): «Βασικός στόχος μας είναι να οργανωθούμε σύμφωνα με τα θέλω που υπάρχουνε και έχουμε της διοίκησης και τα δικά μου. Είδαμε κάποια πράγματα την περσινή περίοδο, προσπαθούμε να βελτιωθούμε με τους ανθρώπους της διοίκησης να κάνουνε μεγάλες προσπάθειες και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ενθαρρυντικά. Σίγουρα ο στόχος μας είναι αρκετά δύσκολος για τον λόγο πως επικεντρωνόμαστε σε πολλά κομμάτια που έχει να κάνει με την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α΄ΕΠΣΛ αφού αυτό αρμόζει σε αυτήν την ιστορική ομάδα και την ποδοσφαιρική αυτή συνοικία και κατ’ επέκταση θέλουμε να οργανώσουμε το κομμάτι των ακαδημιών.

Δημιουργούμε αρκετά πράγματα και κυρίως δημιουργούμε τον δικό μας χώρο έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να απεξαρτοποιηθούμε από το γηπεδικό. Το κακό είναι πως η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας γενικότερα, έχει αντίκτυπο και στον χώρο του ποδοσφαίρου και μακάρι όλα να πάνε καλά.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο υγεία και κυρίως στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές που απαρτίζουν το μεγαλύτερο κομμάτι.

Επίσης στην ΑΕΛ μας που θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα της εύχομαι να βρει την ηρεμία της και κάθε επιτυχία και φυσικά στον Απόλλωνα Λάρισας εύχομαι ότι καλύτερο, γιατί πιστεύω πως αξίζουμε περισσότερα σαν Νομός…».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ:

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Η διοίκηση έβαλε ψηλά τον πήχη, ήρθαν στην ομάδα αξιόλογοι παίκτες και μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους που μεταφράζονται σε άνοδο στην παραπάνω κατηγορία».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΑΜΗΣ:

«Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α1 ΕΠΣΛ, με σκοπό να κατακτήσουμε την άνοδο. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΤΣΗΣ:

«Ήρθα σε μια ομάδα που τη διακρίνει η οργάνωση και η συνέπεια με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή προκειμένου να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».

by Larisagoal.com

bottom of page