top of page

Από έναν βαθμό Ηρακλής Λάρισας και Δαμασιακός (athleticlarissa.gr)

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Ηρακλής Λάρισας και Δαμασιακός (1-1), στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΛ. Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο Ελευθεραί και επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του νεαρού παίκτη του Ηρακλή Λάρισας Δημήτρη Κοντοθανάση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Ηρακλής, κυκλοφορούσε την μπάλα και δημιουργούσε ευκαιρίες και έτσι πολύ νωρίς άνοιξε το σκορ. Πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 9’ για τον Δαμασιακό, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Καρατζιόλης, την κεφαλιά πήρε ο Σουγλής, έδιωξαν όμως ψύχραιμα οι αμυντικοί.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό βγήκε στην αντεπίθεση ο Ηρακλής με τον πολύ γρήγορο Γκιουρσάνη να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 42’ Γιαννακόπουλος με Αποστόλου έκαναν το ένα – δύο με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να διώχνει ο Γκουτζουρέλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δαμασιακός παρουσιάστηκε αλλαγμένος, κρατούσε την μπάλα, την κυκλοφορούσε και στο 67’ μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Γεωργαντζά με πλασέ ο Τσιάλτας έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Είναι βέβαιο πως ο Ηρακλής αποσυντονίστηκε μετά τον τραυματισμό του παίκτη του και δεν μπόρεσε να λειτουργήσει όπως ξέρει και έτσι ο Δαμασιακός στο 70’ είχε ευκαιρία. Ο Λούτσος έκανε το σουτ πολύ καλό και πέρασε ελάχιστα άουτ.

*Η διοίκηση του Δαμασιακού με τον πρόεδρο κ. Θοδωρή Τόκα, τον προπονητή και τους παίκτες εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Δημήτρη Κοντοθανάση.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου: Πατσής, Γιαννακόπουλος, Μόσχος, Φορτομάρης (46’ Παπαμάνος), Μπάμης, Κοντοθανάσης Δ. (65’ λ.τ. Παπαγιαννούλης), Νάστας, Ζαφειρίου, Αποστόλου, Γκιουρσάνης (80’ Φώτος).

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Γκουτζουρέλας, Ντόκος (71’ Βίδρας Θ.), Μπακαϊμης, Μόκας, Ιωαννίδης, Σουγλής Σ., Τσιάλτας, Τιούτιος, Καρατζιόλης (60’ Ραπτοτάσιος), Γεωργαντζάς, Λούτσος (89’ Νάκας).

Πηγή : www.athleticlarissa.gr

bottom of page