top of page

Έπιασε κορυφή ο «λαβωμένος» Ηρακλής Λάρισας (athleticlarissa.gr)

Τη νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε ο Ηρακλής Λάρισας στο γήπεδο Ελευθεραί κόντρα στον μαχητικό Αετό Αμυγδαλέας. Με αυτή τη νίκη ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδης έπιασε κορυφή!


Της Βάσως Γκατζούλη


Δυνατό και σκληρό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στο 8’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου, κεφαλιά του Πρίφτη πέρασε άουτ. Στο 35’ ο Καρβούνης πέρασε τον αμυντικό έκανε σουτ διαγώνιο μέσα από την περιοχή και έβγαλε ο Αναστασίου.


Στο 38’ το φάουλ ο Αντωνόπουλος, την κεφαλιά ο Ραμάϊ και η μπάλα δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 65’ ο Δημητρέλης μπήκε μόνος του έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.


Στο 70’ όμως ο Φώτος έκανε το πλασέ, ύστερα από κάθετη πάσα του Γκιουρσάνη για το 1-0. Στο ίδιο λεπτό καλό σουτ του Κλούρα για τους φιλοξενούμενους απέκρουσε ο Αναστασίου.



Η Αμυγδαλέα παρουσιάστηκε πολύ καλή, αν και πίεση δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 75’ το σουτ του Καρβούνη απέκρουσε ο Αναστασίου και στο 85’ την κάθετη πάσα έκανε ο Μπάμης και ο Φώτος με πλασέ το τελικό 2-0. Βασικές απουσίες για τον Ηρακλή οι: Αποστόλου, Νάστας, Ψωμολιάς και Κοντοθανάσης.


Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης, Παπαμάνος, Μόσχος, Μπάμης, Γιαννακόπουλος, Παπαγιαννούλης, Γκιουρσάνης (90’ Ζησόπουλος), Ζαφειρίου (88’ Δραγατσίκης), Φώτος (89’ Βασιλειάδης).

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Μούτσιος, Πολύζος, Πρίφτης, Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Κλούρας, Περδίκης, Ντιντής, Ραμάϊ (60’ Δημητρέλης).

Πηγή : www.athleticlarissa.gr

bottom of page