top of page

Παρέμειναν κορυφή με πεντάρα τα μωρά του Ηρακλή Λάρισας (atheticlarissa.gr)


Στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' ΕΠΣΛ DeTox παρέμεινε ο Ηρακλής Λάρισας ο οποίος νίκησε με σκορ 5-1 την Αστραπή Νέας Πολιτείας εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Του Χρήστου Γκατζούλη


Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Νέα Πολιτεία, έχοντας μπει μουδιασμένα στο παιχνίδι, στη συνέχεια ανέβασε στροφές και πετυχαίνοντας τρία γκολ μέχρι την ανάπαυλα είχε καθαρίσει την αναμέτρηση. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρους στους γηπεδούχους οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι, με τον Ηρακλή να πετυχαίνει άλλα δυο γκολ στη νίκη με 1-5.


Η Νέα Πολιτεία άνοιξε το σκορ στο 6' όταν ο Τσεκούρας με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ στη δεξιά γωνία του Αναστασίου έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει στο 14' ο Φώτος με πλασέ. Ο Ηρακλής πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 1-2 στο 20' με πλασέ του Ζαφειρίου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα από ο Κοταρέλας με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Αναστασίου να πραγματοποιήσει μια θεαματική απόκρουση.



Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-3 στο 41' όταν το σουτ του Γκιουρσάνη αποκρούστηκε από τον Μαρδάνη και εν συνεχεία η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως ένα λεπτό αργότερα έφτασαν στο 1-3 όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Φώτος με εντυπωσιακό σουτ στον αέρα αλά Ίμπραΐμοβιτς πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του καθαρίζοντας ουσιαστικά και την αναμέτρηση.



Τυπική διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο με τον Γκιουρσάνη να χρίζεται σκόρερ στο 75' με ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 1-5. Ενδιάμεσα στο 80' η Αστραπή είχε την ευκαιρία να μείωσε το σκορ όμως το σουτ του Καλτσά απέκρουσε σε κόρνερ ο Αναστασίου. Ο Ηρακλής αγωνίστηκε με αρκετά νέα παιδιά και είχε εκτός ματς τους Νάστα – Αποστόλου.


Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Μαρδάνης, Σιάρκος (15' λ.τ. Μπέτσης), Χλωρός, Κατσάνος, Χασιώτης, Τσεκούρας (58' Σκόμπας), Ιωαννίδης (75' Μαναός), Καψιώχας, Αργυρακούλης, Κοταρέλας (46' Τόπης), Καλτσάς.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Δραγατσίκης, Φορτομάρης, Παπαμάνος, Μόσχος, Μπάμης (52' λ.τ. Κοντοθανάσης), Γιαννακόπουλος, Παπαγιαννούλης, Γκιουρσάνης (89' Βασιλειάδης), Ζαφειρίου (90' Κυριάκης), Φώτος.

πηγή: athleticlarissa.gr

bottom of page