top of page

Το μικρόβιο της μπάλας τρέχει… στις φλέβες του!!!




Το συγκεκριμένο άρθρο φιλοξενήθηκε στο larisagoal.gr και τα λέει όλα, για τον Περικλή Κουτσοπάγο, έναν απο τους προπονητές των ακαδημιών μας.


Πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα, λένε πως κρύβεται μια δυναμική γυναίκα και πίσω από μια ξεχωριστή φουρνιά ταλέντων, κρύβεται ένας νέος και συνάμα φιλόδοξος τεχνικός.

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Ηρακλή Λάρισας εκεί όπου οι «ατσίδες με τα γαλάζια», βγάζουν… μάτια κάθε αγωνιστική με την εξαιρετική τους παρουσία στον 6ο όμιλο του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ.

Υπεύθυνος γι’ αυτό, είναι ο νεαρός τεχνικός Περικλής Κουτσοπάγος (κουβαλάει όνομα βαρύ σαν ιστορία) ο οποίος μετακόμισε φέτος στην «Αλάνα» και στην οικογένεια του Ηρακλή Λάρισας, δουλεύει ακατάπαυστα σε καθημερινή βάση γιατί πάνω απ’ όλα αγαπάει το ποδόσφαιρο το οποίο κα υπηρετεί με ευλάβεια τα τελευταία χρόνια.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ίκαρο Νεάπολης, αγωνίσθηκε στον Ηρακλή Λάρισας αλλά και στη μικτή ΕΠΣΛ Λάρισας, σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και από το 2008 μέχρι σήμερα ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με την προπονητική, μαθαίνοντας τα μυστικά της μπάλας στους αυριανούς άσους.


2008-2014 προπονητής στον ΑΟΔΛ, 2014-2017 προπονητής στην Ακαδημία Ολύμπικ και εδώ και κάτι μήνες στον Ηρακλή Λάρισας με τις φιλοδοξίες του να μην έχουν ταβάνι, αφού ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο.


Και ειλικρινά ο χώρος έχει ανάγκη από τέτοιου είδους προπονητές με ήθος, παιδεία και πάνω απ’ όλα αγάπη για τον αθλητισμό γενικότερα…

Πηγή : www.larisagoal.gr

bottom of page