top of page

Πέρασε με τρίποντο ο Ηρακλής από το μαχητικό Κιλελέρ!


Πηγή: athleticlarissa.gr


Ο Ηρακλής Λάρισας κατάφερε να κάνει το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ κερδίζοντας, αυτή τη φορά το Κιλελέρ με σκορ 1-2.


Του Χρήστου Γκατζούλη


Το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα σε ένα βροχερό απόγευμα. Ο Ηρακλής «πάτησε γκάζι» στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσε δύο γκολ και κάπου εκεί μάλλον «κατέβασε στροφές» κάτι που εκμεταλλεύτηκε στην επανάληψη το Κιλελέρ που μείωσε και βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση.


Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα του Κιλελέρ παρατάχθηκε για ένα ακόμη ματς με πολλές και σημαντικές απουσίες, παρόλα αυτά κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο που έχει βλέψεις ανόδου που λίγο έλειψε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο στόχο της παραμονής που έχει αρχικά η ομάδα.


Από την άλλη ο Ηρακλής ήταν πολύ καλός στο πρώτο μισό αλλά στην επανάληψη δεν είχε ανάλογη παρουσία. Σίγουρα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο αφού ακόμη είναι η αρχή. Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα δυνατό ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους.


Στο 9’ φάουλ ο Γιαννακόπουλος από αριστερά, κεφαλιά καρφωτή από τον Ψωμολιά που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης για το 0-1. Στο 14’ ο πολύ καλός Παπαχρήστος για το Κιλελέρ έκανε ένα συρτό σουτ που πέρασε ελάχιστα δίπλα από την αντίπαλη εστία.


Στο 27’ σουτ του Παπαχρήστου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας ο Ηρακλής έκανε το 0-2. Ο Ρέψης ανατράπηκε από τον Καρακάνο και ο Ψωμολιάς σκόραρε για δεύτερη φορά.


Με την έναρξη της επανάληψης έγινε το 1-2 και συγκεκριμένα στο 55’. Ο Παπαχρήστος με ωραίο σουτ βρήκε δίχτυα αυτή τη φορά. Στη συνέχεια το Κιλελέρ πίεσε για την ισοφάριση. Ο Καρακάνος πήρε την κεφαλιά μετά από φάουλ, απέκρουσε ο Καραναστάσης. Ο Γουρνάρης νέα κεφαλιά μετά από κόρνερ η μπάλα άουτ.


Σουτ του Γουρνάρη πέρασε άουτ ύστερα από κόρνερ. Απευθείας φάουλ του Αργύρη, σε κόρνερ ο κίπερ. Σουτ του Γαγάρα έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Καραναστάσης.


Λίγο πριν το τέλος ο Αργύρης είδε τη μπάλα αρχικά να σταματάει στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Καρακάνος σκόραρε με τον Δεδικούση να σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Στην επανάληψη ο Φώτος είχε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Ντιντής Α., Ψωμολιάς, Γκατζούλης (73’ Πατσής), Γκιουρσάνης (81’ Φορτομάρης), Ρέψης (90’ Λαβαντσιώτης), Καπετάνος (60’ Φώτος), Ζαφειρίου, Νάστας.

bottom of page