top of page

Βρήκε λύσεις στην επανάληψη ο Ηρακλής!


πηγή: Arenalarissa.gr


Τη νίκη με 2 – 0 στο γήπεδο της Νεάπολης πήρε ο Ηρακλής Λάρισας, καθώς επικράτησε του Κιλελέρ στη 18η αγωνιστική της Α΄τοπικής κατηγορίας, με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος της συνάντησης.


Τα γκολ των Πέτρου Ψωμολιά (70′) και Γιώργου Κακαβίτση (80′), ήταν αυτά που έφεραν τη νέα νίκη για το συγκρότημα του Χρήστου Χατζηλιάδη και έτσι ο Ηρακλής έφθασε τους σαράντα έξι βαθμούς, εκεί που βρίσκεται στη πρώτη θέση με σαράντα έξι βαθμούς με τον Φαλανιακό.


Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» των Φώτη Πλίτση – Γιάννη Βαΐτση μέχρι τη φάση του πέναλτι που οι φιλοξενούμενοι εκφράζουν παράπονα για τη φάση αυτή, στάθηκαν αρκετά καλά στο ματς ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό. Έτσι, το Κιλελέρ έμεινε στους είκοσι έξι βαθμούς και την έβδομη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.


Στο 70ο λεπτό λοιπόν, ο κ. Ντελέζος υπέδειξε πέναλτι σε σουτ του Ηρακλή Γκιουρσάνη με τη μπάλα να σταματά στο χέρι του Δημήτρη Καρακάνου. Ο Πέτρος Ψωμολιάς ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα κι έκανε το 1 – 0, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για την απόφαση να δοθεί η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.


Δέκα λεπτά μετά, ο Ηρακλής πέτυχε και δεύτερο τέρμα και «σφράγισε» έτσι ακόμη μία εντός έδρας νίκη.

Ο Γιώργος Φώτος έκανε τη σέντρα και ο Γιώργος Κακαβίτσης με ωραία κεφαλιά κέρδισε τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο για το τελικό, 2 – 0.


Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Γκιουρσάνης (76′ Ντιντής), Νάστας (64′ Φώτος), Χρηστίδης (86′ Ράχης), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης (83′ Κυριάκης).


Α.Ε. Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης – Γιάννης Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Φορτομάρης (80′ Κολοβός), Μουρατάι, Κολιός, Παλάσκας, Αργύρης, Καρακάνος, Παπαγιαννούλης (72′ Λαβαντσιώτης), Ξηροκώστας (65′ λ.τ. Ζιόμπουρας), Παπαχρήστος, Κουσιώρας.

bottom of page