top of page

Τετράστερος… ο Ηρακλής!!!

πηγή: Larisagoal.gr

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ


Με το μαχαίρι… στα δόντια μπήκε ο Ηρακλής Λάρισας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Π.Ο.Ε τον οποίο και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ (4-0), κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πολυπόθητης ανόδου, διατηρώντας το προβάδισμα της τάξεως των πέντε πόντων από τον δεύτερο στη βαθμολογία Φαλανιακό.



Αναμέτρηση στην οποία οι «κυανόλευκοι» των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ως πρώτο «βιολί» τον Ηρακλή Γκιουρσάνη ο οποίος και έβγαλε… μάτια με την απόδοσή του.



Αντίθετα το συγκρότημα του Ζήση Ζιάγκα με εξαίρεση το δεκαπεντάλεπτο (30΄-45΄) δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στο ματς και μοιραία γνώρισε την ήττα.


Πάντως δεν έλειψε και η ένταση στο ματς και πιο συγκεκριμένα στην ανάπαυλα του α΄μέρους, με αποτέλεσμα να πληρώσουν… το μάρμαρο οι Κακαβίτσης και Συνάπαλος καθώς αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα από τον κ. Στάικο.



Με το καλημέρα… το αφεντικό!


Ο Ηρακλής ξεκίνησε φουριόζος στο ματς και μόλις στο 4΄ο Ηρακλής Γκιουρσάνης με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Γούπο και έκανε το 1-0, δείχνοντας τον δρόμο για τη νίκη ενώ στο 13΄ο Γιώργος Κακαβίτσης βρέθηκε σε θέση βολής και βρήκε δίχτυα για το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Ο Π.Ο.Ε προσπάθησε να αντιδράσει και είχε τρεις καλές στιγμές για να σκοράρει με τους Μπαρλαγιάννη (33΄), Ζηρδέλη (38΄) και Καραγκούνη (40΄) αλλά ο Καραναστάσης έδειξε την κλάση του κρατώντας ανέπαφη την εστία του πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις.



…έδωσε διαστάσεις θριάμβου!!!


Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ο Χριστίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Σπύρος Ζαφειρίου με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ στο 68΄ο Ηρακλής Γκιουρσάνης μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια και αφού απέφυγε και τον Γούπο μετά από πάσα του Μανιώτη, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Καραναστάσης, Λάμπρου (81΄Δολιάνης), Γιαννακόπουλος, Φορτομάρης, Ντιντής, Μανιώτης, Γκιουρσάνης, Χριστίδης (84΄Ράχης), Νάστας (70΄Φώτος), Ζαφειρίου (79΄Κυριάκης), Κακαβίτσης.



Π.Ο.Ε (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Συνάπαλος, Νταμπώσης, Μπούσιας (82΄Σιαφαρίκας), Λαγός, Καλύβας, Πετάνι, Μπαρλαγιάννης (70΄Λαγιοκάπας), Καραγκούνης (70΄Κωνσταντινίδης), Ζηρδέλης, Μάντζαρης (78΄Παναγιώτου).


bottom of page