top of page

Συνεργασία Ηρακλή Λάρισας με Ελευθεραί!

Τη συνεργασία τους σε αγωνιστικό επίπεδο αποφάσισαν οι διοικήσεις του Ηρακλή Λάρισας και του Α.Ο. Ελευθερών.

«Ο Α.Ο. Ελευθερών μετά από δύο χρονιές επιτυχημένης και αγαστής συνεργασίας με τον Ηρακλή Λάρισας στο επίπεδο των προπονήσεων των ομάδων τους στον ίδιο χώρο, διευρύνει αυτή την συνεργασία και στο αγωνιστικό επίπεδο.

Έτσι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας που δεν έχουν δικαίωμα πλέον συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομών, τους δίνεται η δυνατότητα να πάρουν παιχνίδια στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 και παράλληλα να παρακολουθούνται από το τεχνικό τιμ του Ηρακλή Λάρισας ώστε κάποιοι από αυτούς να ανέβουν και στην μεγάλη ομάδα στην Γ Εθνική.

Με δήλωσή του ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Κος Λάμπρος Ιωακείμ τόνισε:

«Φέτος αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα πολλοί καλοί μας ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2003 να τελειώνουν από το εφηβικό πρωτάθλημα και παράλληλα να μην μπορούμε να τους απορροφήσουμε στην μεγάλη ομάδα λόγω Γ Εθνικής. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα δώσει από την μια διέξοδο στα παιδιά μας και από την άλλη την δυνατότητα σε μας να μπορούμε να τους παρακολουθούμε και να τους αξιολογούμε συνέχεια. Στο τέλος της περιόδου θα μπορέσουμε να αξιολογήσουμε αυτή την συνεργασία μας και να την βελτιώσουμε περαιτέρω».

Επίσης ο Πρόεδρος του Ελευθεραί Κος Γιώργος Παπαδημητρίου δήλωσε:

«Η συνεργασία αυτή με τον Ηρακλή Λάρισας γίνεται προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα νεαρό και ανταγωνιστικό σύνολο και να αποδείξουμε ότι υπάρχει και ο άλλος δρόμος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να καλέσω και άλλα παιδιά γεννημένα το 2003 ή και μεγαλύτερα να έρθουν στον Α.Ο. Ελευθερών και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε την καλύτερη νεανική και ανταγωνιστική ομάδα στην Α1».

bottom of page