top of page

Ανακοίνωση ακαδημίας Ηρακλή Λάρισας και Sport Experte!

Η ακαδημία του Ηρακλή Λάρισας είχε ανακοινώσει στην έναρξη της προηγούμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς την αποκλειστική συνεργασία της με την γερμανική εταιρεία συμβούλων εξέλιξης και μάνατζμεντ ποδοσφαίρου SPORT EXPERTE και τον εκπρόσωπό της στην Ελλάδα, Δημήτρη Πετκάκη. Καθ’ όλη την χρονιά ο Δημήτρης Πετκάκης συνεργαζόταν στενά και παρακολουθούσε την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας μας. 

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή 8 αθλητών μας στο 2ο SportX Camp 2019 που πραγματοποιήθηκε 24-26 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και στο οποίο συμμετείχαν 88 επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2003 – 2006. Στο συγκεκριμένο καμπ παρευρέθηκαν σκάουτερ ως εκπρόσωποι πολλών ευρωπαϊκών κλαμπ.

Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι 2 ποδοσφαιριστές μας, γεννημένοι το 2004, ο κεντρικός αμυντικός και μέλος της μικτής ΕΠΣΛ Γιάννης Αθανασιάς και ο επιτελικός μέσος Γαβριήλ Παπαδάκος, επιλέχθηκαν και προσκλήθηκαν από τις Borussia VfL Mönchengladbach και SC Freiburg να μεταβούν στην Γερμανία εντός του Σεπτεμβρίου προκειμένου να δοκιμασθούν εκεί.

Ευχόμαστε ολόψυχα στα παιδιά μας να τα καταφέρουν και ν’ ανοίξουν ακόμα περισσότερο οι δρόμοι του εξωτερικού για όλα τα ελληνόπουλα! 

bottom of page